Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals

94,95 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362932914679 Artikelnummer: 17145 Categorie:

Beschrijving

Je bent op zoek naar pedalen voor bij jouw joystick, maar je kunt ze nergens vinden? Geen zorgen, wij verkopen de pedalen los! De Thrustmaster T.Flight Rudder. Het is een ergonomisch ontwerp welke geschikt is voor alle soorten vluchten: luchtgevechten, ruimtemissies, civiele luchtvaart etc. De hielsteunen zijn verwijderbaar, zodat er verschillende ergonomische configuraties mogelijk zijn: de voet in zijn geheel op het pedaal of de bal van de voet op het midden van het pedaal. Als je de hielsteunen verwijdert, kun je het roer bedienen met de bal van je voet terwijl je hiel op de grond rust. Als de hielsteunen erop gemonteerd zijn, dan kan je de voet laten rusten op het pedaal. De pedalenset is voorzien van twee grote pedalen van 25 cm, voor gedifferentieerd remmen. Deze pedalen zijn combatibel met alle joysticks op de markt en te gebruiken op de PC en de PS4!

S.M.A.R.T. (Sliding Motion on Aluminium Rail Tracks schuifrailroer)
Ook zijn de pedalen voorzien van S.M.A.R.T. (Sliding Motion on Aluminium Rail Tracks schuifrailroer). Dit is een systeem van vier schuifrails van professioneel aluminium voor een perfect vloeiende schuifbeweging. De Thrustmaster T.Flight Rudder Pedalen hebben een zelfcentrerende roeras; de perfecte balans tussen vloeiend sturen en weerstand op het terugkeren naar de middenstand. Ook heeft het een lange slag op het roeras voor nauwkeurige manouvres.

Geavanceerde kalibratiesoftware 
Ga naar http://ts.thrustmaster.com, om de geavanceerde kalibratiesoftware te downloaden en te installeren:
– Stel de dode zones naar wens in op het begin en op het eind van het bereik van de roeras en op de 2 assen van de differentieelrem.
– Stel de dode middenstand naar wens in op de roer-as.
– Sla deze afstellingen direct op in het interne geheugen van de adapter

T.A.R.G.E.T: geavanceerde programmeersoftware voor de PC**
Hiermee programmeert u de assen van de roeren en de differentieelremmen. Het USB-roer is te combineren met de Thrustmaster USB-joysticks (HOTAS WARTHOG, T16000M)* en het MFD Cougar* Control Panel zodat het herkend wordt als een enkel USB-apparaat. Krijg toegang tot geavanceerde profielen** gemaakt door de Thrustmaster community

Bijgeleverd
– Roer met RJ 12-kabel
– Universele RJ12/USB adapter
– Twee verwijderbare hielsteunen voor differentieelremmen
– Handleiding en garantie-informatie

*Wordt apart verkocht
**Beschikbaar als download op de website: http://ts.thrustmaster.com

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: