Thrustmaster F-16C Viper Grip Addon

149,95 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362932915638 Artikelnummer: 18430 Categorie:

Beschrijving

Adembenemend realistische replica van de F16 stick
Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen is het Thrustmaster opnieuw gelukt om met de F16 Viper HOTAS Grip Addon een adembenemende replica te maken van een fighter stick.

De in totaal 19 actieknoppen (waaronder ook een POV hat-switch) op de metalen grip geven een realistisch en authentiek gevoel zoals je deze ook in een echte fighter zo ervaren. n omdat de Grip volledig van metaal gemaakt is gaat ook dit Thrustmaster HOTAS product jaren mee.

De flight stick is een Add-On die gebruikt kan worden met de Thrustmaster Warthog-voet, f met de Thrustmaster Cougar voet (niet meegeleverd).

Volledig gentegreerd met Digital Combat Simulator
De F16 HOTAS Addon integreert volledig met de Viper-16C module binnen Digital Combat Simulator (DCS) waardoor je knoptoewijzingen direct correct goed geconfigureerd staan. Uiteraard werkt de Thrustmaster F16 Grip ook in andere toestellen, of andere flight simulators. Je configureert de stick dan heel eenvoudig via Thrustmasters T.A.R.G.E.T -software.

Eindeloze mogelijkheden
Met de T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) software van Thrustmaster zijn de mogelijkheden om de joystick naar jouw hand te zetten eindeloos. Met T.A.R.G.E.T. is het mogelijk om de joystick te programmeren zoals jij dat wil, maar wanneer je geen programmeerkennis hebt is het uiteraard ook mogelijk om voor standaard instellingen te kiezen (en deze aan te passen).

In de doos
– Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Add-On Grip
– Premium opbergdoos
– Installatie-instructies
– Handleiding

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: