Thrustmaster TM Competition Wheel Add-On Sparco P310 Mod

164,95 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934001568 Artikelnummer: 17165 Categorie:

Beschrijving

TM COMPETITION WHEEL Add-On Sparco P310 Mod is een officiële replica op schaal 1:1 van het echte Sparco P310 stuur. Dit stuur van gegarandeerde kwaliteit en met officiële licentie van Sparco onderscheidt zich van de tegenhangers dankzij de unieke double flat vorm en de ergonomische grip, geoptimaliseerd voor de langste en meest intense racesessies.
De knoppen liggen op carbonachtig materiaal en zijn geïnspireerd op officiële GT-raceauto’s. De stevige middenplaat en de sequentiële schakelflippers zijn vervaardigd van zwart geborsteld aluminium voor een opvallende en sportieve stijl.
Ook compatibiliteit met het volledige race-ecosysteem van Thrustmaster is een enorm pluspunt voor alle gamers die Thrustmaster-accessoires bezitten: racestuurvoeten, pedaalsets, handremmen, schakelflippers en -poken en zelfs de BT LED Display* en de bijbehorende montagebeugel*.

*Alleen compatibel met PS4

Belangrijke punten:
– Diameter van het stuur is 31 cm: perfect voor realistisch rijden in sportwagens
– Unieke double flat afgevlakte ovalen vorm, ontworpen voor GT-competities in alle categorieën
– 9 actieknoppen + 1 D-pad met drukknop
– Twee grote op het stuur gemonteerde sequentiële schakelflippers (13 cm lang), afstelbaar en volledig van metaal
– Tact-switch met een levensduur van meer dan 500.000 activeringen
– Stuurgrepen bekleed met suède
– Compatibel met het Thrustmaster-ecosysteem: T500 RS, T300 RS Servo Base, T300 RS, T300 GT Edition, T300 Ferrari GTE, T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition, TX Racing Wheel Servo Base, TX Racing Wheel, TX Racing Wheel Leather Edition, TS-XW Racer, TS-PC Racer, T-GT (worden apart verkocht)
– Compatibel met een grote verscheidenheid aan platformen: PS4/Xbox One/PC (Windows 10, 8, 7)

EEN BRUG TUSSEN DE ECHTE EN DE VIRTUELE WERELD?
Dit stuur is ontworpen als officiële replica van het beroemde Sparco P310 stuur. Het is een stimulans voor onderdompeling en realisme dankzij het ergonomische ontwerp van de vorm, de unieke grip en de hoge kwaliteit van de toegepaste materialen. Het is de perfecte oplossing voor gamers die op zoek zijn naar levensechte sportieve rijomstandigheden.

? ONTWORPEN VOOR GT-PRESTATIES
Gamers hebben makkelijk toegang tot de negen actieknoppen, twee 100% metalen schakelflippers en één D-pad met drukknop. Daarmee hebben ze veel plezier van een enorme verscheidenheid aan bedieningen, direct onder handbereik. Het stuur heeft alles wat u nodig hebt om uw Hot Lap-tijden te verbeteren en sneller dan ooit records te verbreken, onder de best mogelijke omstandigheden.

MULTIPLATFORM VOOR HET PRODUCT-ECOSYSTEEM VAN THRUSTMASTER

De TM COMPETITION WHEEL Add-On Sparco P310 Mod is ontworpen met het oog op multiplatformgebruik (PC/PS4/Xbox One) en is compatibel met alle racestuurvoeten uit de Thrustmaster T-Series: TX en T300 servovoeten, T-GT, TS-XW en zelfs TS-PC Racer (worden apart verkocht).

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: