Logitech Z607 – 5.1 surroundsound met Bluetooth

124,95 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 5099206082359 Artikelnummer: 18297

Beschrijving

Logitech Z607 surround speaker
Logitech Z607 levert echte 5.1 surroundsound. Met een piekvermogen van 160 watt voorhanden vult het 5.1-speakersysteem uw kamer met hoogwaardige audio die geweldig klinkt. Profiteer van echte surroundsound vanaf elke bron: tv, telefoon, computer, games en meer, via RCA, extra aansluiting van 3,5 mm en Bluetooth®. Je kunt de audio zelfs rechtstreeks afspelen van USB-drives en SD-kaarten en naar FM-radio luisteren. De driver van 5,25” van de subwoofer levert een voelbare bass, en de meegeleverde afstandsbediening en kabels aan de achterkant van 6,2 meter zorgen dat je het eenvoudig kunt instellen en gebruiken.

Echte 5.1 surroundsound
Profiteer van krachtig geluid vanuit elke richting. Het Z607 5.1 speakersysteem verandert stereomuziek in kamervullend geluid waarmee je alles uit jouw favoriete films, muziek en games haalt.

160 watt kamervullend geluid
De krachtige Z607 met 160 watt (piek)/80 watt RMS levert briljant heldere tonen en een diepe, krachtige bass om ervoor te zorgen dat jij en je gasten van waar dan ook in de kamer alles kunnen horen.

Kan bijna overal worden geplaatst
Dankzij de extra lange satellietspeakerkabels van 6,2 meter aan de achterkant hoef je je kamer niet opnieuw in te richten om van geweldige audio te genieten. Plaats de speakers op een bureau, console of bijzettafel, of hang ze gemakkelijk aan de muur.
Bevestigingsbeugels niet inbegrepen.

Audio van vrijwel elke bron
Luister naar audio van computers, telefoons, tablets, tv’s, Blu-ray-/dvd-spelers… vrijwel elke bron. De Z607 maakt verbinding via Bluetooth, een audio-aansluiting van 3,5 mm of RCA-kabel. Je hoeft de set-up maar één keer uit te voeren. Je kunt zelfs luisteren naar audio van SD-kaarten, USB-drives of FM-radio.

Betere Bluetooth®
Profiteer van hoogwaardige audio met minimale compressie. Met ondersteuning voor Bluetooth 4.2 krijg je een geweldige draadloze geluidskwaliteit en een betrouwbare verbinding. Stream draadloos vanaf aangesloten apparaten tot op 15 meter afstand (binnen gezichtslijn).

Eenvoudige bediening
Regel het geluid van overal in de kamer (tot op 10 meter afstand) met de compacte afstandsbediening. Afspelen, pauzeren en overslaan, volume regelen, invoer selecteren, radiostation wijzigen en meer. Er zijn ook audioknoppen op het voorpaneel van de subwoofer.

Denderende bass
Voel het ritme van de muziek en het gedreun van films en games met een subwoofer die de diepe bass in de hele kamer laat horen. De bassdriver van 5,25” levert 50 watt piekvermogen/25 watt RMS, met extra helderheid dankzij de gepoorte behuizing.

Compacte luidsprekers, groot geluid
Dankzij het omgekeerde ontwerp van de klankkast kun je alles horen met een extra groot frequentiebereik. Door hoge en lage frequenties samen te brengen, zorgt het voor een harmonieuzer en natuurlijker geluid.

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: