Bundel! Thrustmaster HOTAS Magnetic base + Thrustmaster F/A-18C Hornet

210,00 incl. BTW

Uitverkocht

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: N/A Artikelnummer: 20033

Beschrijving

Thrustmaster HOTAS Magnetic baseExtreem nauwkeurige slijtvaste joystick base
Voor iedereen die niet in het bezit is van de Thrustmaster Warthog Flight stick, maar wel graag gebruik zou willen maken van de modulaire grip add-ons die voor deze stick zijn ontwikkeld, is er de Thrustmaster HOTAS Magnetic Base.
De Magnetic Base is van dezelfde hoge kwaliteit als de Warthog Base en beschikt over extreem nauwkeurige slijtvaste magnetische Hall-effect sensoren en vijf stevige spiraalveren die een lineaire kracht uitoefenen. De (afneembare) stabiele voet weegt meer dan twee kilo zodat je er zeker van bent dat je stick niet gaat glijden tijdens je vlucht.
Geschikt voor alle Thrustmaster HOTAS gripsDe HOTAS Magnetic base is geschikt voor alle onderstaande Thrustmaster HOTAS grips, waaronder ook de legendarische Thrustmaster Cougar:
– HOTAS Cougar- HOTAS Warthog- F-16C Viper- F/A-18C Hornet
+
Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Grip Add-On – Joystick
Deze flightstick is compatibel met de Thrustmaster HOTAS Cougar en HOTAS Warthog joystickvoeten (worden apart verkocht). Ontworpen als veelzijdige kompaan in de lucht en met eerbetoon aan de beroemde multi-inzetbare gevechtsjager van de Amerikaanse marine, is het met deze stick genieten van een unieke vliegervaring. Laat je lanceren vanaf het dek van een vliegdekschip en verover het luchtruim.
Achter de stuurknuppel van een gevechtsvliegtuig krijg je je doelen snel in het vizier en voer je de meest ingewikkelde manoeuvres met gemak uit. Gebruik je de flightstick in een bommenwerper dan heb je de perfecte controle over wat er beneden gebeurt en schakel je gronddoelen snel uit.
De veelzijdigheid die de Trustmaster F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip kenmerkt, maakt veel en verschillende aanvullende acties en manoeuvres mogelijk. De stick heeft niet alleen een 8-richtingen “Point of View” hat-switch en een realistische 2-staps trigger maar ook een brede reeks indrukwekkende features waaronder twee 4-richtingen hat-switches met drukknop, één 2-weg knop met drukknop en vier extra drukknoppen (waarvan twee pinkdrukknoppen). De druk op de knoppen van de stick, vergelijkbaar met die van de F/A-18C Hornet™ flightstick, is het resultaat van extreem nauwkeurig ontwikkelingswerk: van het kiezen van de componenten tot het garanderen van de bouwkwaliteit.
Met automatische integratie in de DCS combat flight simulator game (via de F/A-18C module), biedt deze replica een fantastische kans je vliegvaardigheden op elk niveau te verbeteren: de heerschappij over land, lucht en zee is nu binnen handbereik.
Belangrijke punten:• Replica op schaal 1:1 van de F/A-18C Hornet™ flightstick• Duurzame materialen van industriële kwaliteit voor een authentiek gevoel en maximale levensduur van het product• 19 actieknoppen waaronder een realistische 2-staps trigger en een 8-richtingen “Point of View” hat-switch• Automatische integratie in de game DCS (wordt apart verkocht) via de F/A-18C module en compatibel met alle andere flightsimgames• Compatibel met de Thrustmaster HOTAS Cougar* en HOTAS Warthog joystickvoeten (worden apart verkocht. * Exclusief implementatie van knop 19).
ntatie+van+knop+19%29.

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

Levertijd:

Staat: