Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5

259,95 incl. BTW

Fanatec staat bekent om zijn hoogwaardige kwaliteits producten. Dit mede dankzij dat ze al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van evaring zie je terug in de ClubSport Shifter Addon. De Fanatec ClubSport Shifter is direct compatible met Windows PC. Maak jij gebruik van 1 van de X-box One upgrades op je Wheelbase dan is hij ook compatible met de X-box One.

Add-On Shifter
PS4/XBOX One/PC (Windows)
Gemaakt van metaal

Bestellen bij Fanatec
Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: N/A Categorieën: ,

Beschrijving

Beschrijving Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5

Fanatec staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteits producten. Dit mede dankzij het feit dat zij al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van evaring zie je terug in de ClubSport Shifter Add-on. De Fanatec ClubSport Shifter is direct compatible met een Windows PC. Maak jij gebruik van één van de XBOX One upgrades op je wheel base dan is hij ook compatible met de XBOX One.

De ClubSport Shifter is volledig gemaakt van metaal, wat neerkomt op een sterke, duurzame en betrouwbare kwaliteit. De volledig metalen constructie van de shifter zorgt voor een perfect design en het indrukwekkende gewicht van 3150 gram getuigt ook van een betrouwbare stevigheid. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn gekozen om de beste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Realistische functionaliteit en gevoel
De geavanceerde technologie van de ClubSport Shifter SQ zal het authentieke racegevoel volledig tot zijn recht brengen. De ClubSport Shifter SQ beschikt over zeven versnellingen op een traditioneel H-patroon, net als in een Porsche 911. Om de 7e versnelling of de achteruit te gebruiken druk je de shifter in zodat je niet per ongeluk verkeerd schakelt en de wedstrijd verliest

De Fanatec Clubsport Shifter Add-On is compatible met alle Fanatec wheel bases. Wil je de shifter op een ander merk gebruiken, bestel dan de optionele ClubSport USB Adapter.

Extra informatie

Merk:

Fanatec

Model:

Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5

EAN:

4030534001347

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.