Fanatec ClubSport Porsche 918 RSR Wheel Add-On

399,95 incl. BTW

Fanatec staat bekent om zijn hoogwaardige kwaliteits producten. Dit mede dankzij dat ze al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van evaring zie je terug in de Clubsport Porsche 918 RSR Wheel Addon. De Stuurwielen van Fanatec zijn gemaakt met vakmanschap en oog voor detail. Dit stuurwiel is Compatible met Windows PC.

Wheel Add-On
PS4/PC (Windows)
Gemaakt van aluminium

Bestellen bij Fanatec
Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: N/A Categorieën: ,

Beschrijving

Beschrijving Fanatec ClubSport Porsche 918 RSR Wheel Add-On

Fanatec staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit producten. Dit mede dankzij het feit dat zij al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van ervaring zie je terug in de ClubSport Porsche 918 RSR Wheel Add-On. De Stuurwielen van Fanatec zijn gemaakt met vakmanschap en oog voor detail.

Fanatec Clubsport Porsche 918 RSR Stuurwiel:
Dit stuurwiel is ontworpen om één ​​van de meest krachtigste race auto’s in de wereld te beheersen: De Porsche 918 RSR! Een nieuwe mix van materialen bespaart ongeveer 30% van het gewicht ten opzicht van het ClubSport BMW M3 GT2 stuurwiel. Dit zal resulteren in een grotere versnelling en nog meer vertrouwen. Een rev meter bar is geïntegreerd in het bovenste gedeelte van het stuurwiel en zit met drie LEDjes gelocalisserd in het midden van het stuurwiel zodat je nog meer gegevens kunt waarnemen. Dit is een bijna een exacte replica van het stuurwiel in de echte Porsche 918 RSR. Dit geeft je het gevoel alsof je een echte Porsche 918 RSR bestuurt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.